Hoppa till sidans innehåll

Medlemsbrev nr 2 - 2022

15 MAJ 2022 10:44
Vilka fantastiska medlemmar vi har i SGRK, det är full verksamhet på alla nivåer i alla grenar hela tiden. Det är så imponerande vilket engagemang det finns i våra kommittéer och sektioner.
  • Skapad: 15 MAJ 2022 10:44

Kommittéerna i dressyr, hoppning och körning har anordnat mycket proffsiga tävlingar som uppskattas både av de tävlade, domare och publik. Vår fantastiska kafeteria hyllas alltid av alla och blir ett mycket trevligt inslag på våra arrangemang.
Tack för allt jobb ni i kommittéerna lägger ner men även till våra funktionärer och sponsorer som gör det möjligt för oss att arrangera våra tävlingar.
Även ungdomssektionen har rivstartat detta år, de har haft både en cm-hoppning och programridning för klubbens nybörjare. Det var mycket uppskattat och det kom flera nya ryttare som vi hoppas att vi får se mer av i framtiden.
Den 17 april arrangerade Lisa och Blenda på Sindarve tillsammans med US en familjedag till förmån för Ukrainas flyktingar. Det var flera olika arrangemang riddare Anders Månsson, WE-ryttaren Bea Månsson, käpphästhoppning, tipspromenad, loppis, brandbil m m. Besökarna fick en mycket spännande och rolig eftermiddag och de kunde även få träffa en nyfödd fölunge som inte ens var ett dygn. Det finns många fina saker kvar från loppisen som US kommer sälja på våra sommartävlingar i Havdhem.
Vi har haft 3 lyckade arbetsdagar vid Gropen och Sudergutarnas anläggning. Det har blivit så fint på båda anläggningarna. Välstädat både ute och inne och mycket annat fix har också blivit gjort.
Tävlingssäsongen är i full gång och våra kuskar och ryttare har fått en riktigt bra start på säsongen, både på Gotland och fastlandet.
• Anna Böhme Graneskog har varit på fastlandet och tävlat WE vid flera tillfällen under våren. Hon har debuterat i Svår kür med godkänt resultat i både teknik och speed. Kvalat in till SM med Jibaro och i sin debut vunnit medelsvår B med Africano.
Stort Grattis o lycka till på SM.
• Div 1 laget har ridit de två första omgångarna på fastlandet, i Strömsholm och Sundbyholm.
Första omgången red Erika Vistrand, Sara Olsson, Sandra Johansson och Emmi Gardell. Andra omgången red Saga Stenegärd, Sara Olsson, Sandra Johansson och Jennifer Boberg.
Trots mycket svåra banor och hård konkurrens har ekipagen gjort stabila rundor och lyckats kvala in till 3e omgången. Tredje omgången rids i Runsten den 19 juni, och då höjer man nivån ett snäpp till så JR hoppar 120 och seniorerna hoppar 130.
Stort grattis till fina ritter så här långt och lycka till i Runsten.
• Våra duktiga kuskar Marika Strömberg och Oliver Sternhag har varit i Holland resp Danmark och gjort fina resultat. Oliver och Pink presterade på topp och vann sin klass.
I helgen (13-15 maj) satsar de på VM kval när de i Åstorp, CAI 2022. Lycka till!
Ha en fortsatt fin vår med era fyrbenta vänner
Styrelsen
Skribent: Kajsa Melin
E-post: Adressen Gömd

 

 

 

SISU

 

Gangvide Farm logo

 

 

Stenstu Kvarn

Gotlands Södra Härads

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Södra Gotlands Rid och Körklubb - Ridsport
Emma Jansson, Hablingbo St Burge 529
62342 Havdhem

Kontakt:
Tel: 0733794981
E-post: This is a mailto link