Hoppa till sidans innehåll

Ridsportgalan 2015

14 JAN 2015 19:30
Det är dags att boka in datumet för Gotlands Ridsportförbunds årliga RidsportGala
lördagen den 31 januari 2015 i Endre bygdegård.
Under galan bjuds på mat och underhålling, dessutom delas priserna för 2014 års DM-prestationer ut samt de sedvanliga utmärkelserna:
Årets.. Klubbfunktionär, Hästskötare, Förälder, Komet och Prestation - Skicka in din nominering till utmärkelserna nu!

  • Skapad: 14 JAN 2015 19:30

Årets Klubbfunktionär:
Årets klubbfunktionär kan vara en aktiv klubbmedlem som bidrar till en bra stämning i föreningen och som arbetar för att klubben ska utvecklas.


Årets Hästskötare:
Årets hästskötare kan vara en ovärderlig medhjälpare på tävlingsplatsen eller din bästa stallkompis. Nominera den person som är som din högra hand, som finns där och hjälper till i alla lägen, någon du och din häst/ponny inte kan vara utan.


Årets Förälder:
Årets förälder är din mamma eller pappa som alltid stöttar dig i din ridsportsatsning och därför bör ges lite extra beröm.


Årets Komet:
Årets komet kan vara ditt barn, syster, bror, bekant eller klubbkompis som under året 2014 satsat lite extra och lyckats nå sina mål med råge - ”från 0 till 100 på 365 dagar”.


Årets Prestation:
Årets prestation går till en ryttare som genom talang och skicklighet visat framfötterna på tävlingsbanan. Denna person har utifrån sin kunskap, idog träning och bra horsemanship presterat mycket goda resultat i tävlingssammanhang.

Nomineringen ska innehålla namn, motivering och ett foto på den nominerade - Skickas till This is a mailto link senast den 20 januari.

  

Skribent: Cattis Jakobsson

 

 

 

SISU

 

Gangvide Farm logo

 

 

Stenstu Kvarn

Gotlands Södra Härads

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Södra Gotlands Rid och Körklubb - Ridsport
Frida Karlqvist, Stånga Liffride 435
62360 Stånga

Kontakt:
Tel: 0703249919
E-post: This is a mailto link