Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
Hoppa till sidans innehåll

Förening för Gropen

20 DEC 2020 11:21
  • Skapad: 20 DEC 2020 11:21

Att driva en anläggning är otroligt roligt men också tidskrävande. Det innebär att ansvariga för Gropen får lägga mycket tid på underlag, renovering och allmänt underhåll. Styrelsen i Södra Gotlands Rid- och Körklubb (SGRK) behöver få möjlighet att fokusera på arbetet i förening och att få ihop två föreningar till en.

SGRK har nu fått förslag från flera ideella personer som skulle vilja bilda en förening och ta sig an driften av anläggningen. Villkoren blir precis som för Sudergutarnas ridhusförening (ridhuset i Havdhem). Medlemmarna har tillgång till anläggningen och SGRK har möjlighet att hyra anläggningen till rabatterat pris.

För att göra uppstarten av föreningen enklare så har styrelsen i SGRK beslutat att bidra med det kapital som HORK hade avsatt till renoveringar i Gropen.

Vad är orsaken till förändring?
Att styrelsen för SGRK får möjligheten att fokusera på föreningen och dess aktiviteter och Gropen kan drivas av engagerade personer som brinner för anläggningen och dess utveckling. De kan hålla fokus på Gropen.

Påverkas du som medlem?
Nej inte alls, du bokar på samma sätt och har samma tillgång till Gropen som tidigare.

Vad behöver du göra?
Bestämma dig för om du tycker att det är okej att det bildas en ideell förening som driver Gropen till förmån för SGRK. Det gör du genom att rösta ja eller nej via länken i det mail som gått ut till alla medlemmar. 

Rösningen behöver ske innan den 26 december för att räknas.

Skribent: Kajsa Melin
E-post: Adressen Gömd

 

 

 

SISU

 

Gangvide Farm logo

 

 

Stenstu Kvarn

Gotlands Södra Härads

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Södra Gotlands Rid och Körklubb - Ridsport
Emma Jansson, Hablingbo St Burge 529
62342 Havdhem

Kontakt:
Tel: 0733794981
E-post: This is a mailto link