Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
Hoppa till sidans innehåll

Revisorn har ordet

28 FEB 2021 17:44
Linda Hallgren avgår som revisor
  • Uppdaterad: 28 FEB 2021 17:44

I föreningens stadgar framgår det bland annat följande:

  • Styrelsen skall bestå av ordförande samt lägst 4 och högst 8 ordinarie ledamöter samt lägst 2 och högst 4 suppleanter. I antalet ordinarie ledamöter ingår en av ungdomssektionen utsedd ungdomsledamot med personlig suppleant.
  • För granskning av föreningens räkenskaper till styrelsens förvaltning skall utses två revisorer och en suppleant. Revisorerna utses av årsmötet och ska vara oberoende av dem de granskar.

På årsmötet redovisades det att ungdomarna valt Elena Hallgren, min dotter, som ungdomsledamot i styrelsen. Årsmötet valde sedan mig Linda Hallgren, Tobias Mattsson och Göran Nyqvist till revisorer. Ingen suppleant valdes.

Efter årsmötet har det kommit upp synpunkter på om jag kan vara kvar som revisor när Elena Hallgren sitter med i styrelsen, kan jag anses vara oberoende av de jag granskar? För att vi inte skall komma i en situation där medlemmarna tycker att jag inte är oberoende väljer jag nu att kliva av mitt uppdrag som revisor. Vi har fortfarande två ordinarie revisorer kvar dock saknas det en suppleant. Det är nu styrelsen som beslutar om det skall utses en suppleant under innevarande år.

Jag fortsätter mitt arbete i hoppkommittén och ser fram emot ett positivt 2021.

Tack för mig!

Linda Hallgren  

Skribent: Kajsa Melin
E-post: Adressen Gömd

 

 

 

SISU

 

Gangvide Farm logo

 

 

Stenstu Kvarn

Gotlands Södra Härads

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Södra Gotlands Rid och Körklubb - Ridsport
Emma Jansson, Hablingbo St Burge 529
62342 Havdhem

Kontakt:
Tel: 0733794981
E-post: This is a mailto link