Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
Hoppa till sidans innehåll

Ordförande har ordet

22 FEB 2021 08:03
I fredags hade klubben årsmöte och jag vill tacka alla medlemmarna för att jag fått förtroende att vara ordförande för SGRK ett år till.
  • Skapad: 22 FEB 2021 08:03

Jag är mycket glad att jag tillsammans med de andra i styrelsen skall få fortsätta att jobba framåt för klubbens bästa. Vi har så otrolig bra verksamhet och välfungerande kommittéer och US så det finns mycket att vara stolt över.

Under 2020 har vi kommit en bra bit på väg med många riktlinjer och dokument som tydliggör vad som gäller om man är medlem i SGRK. Men det finns ännu många spännande frågor som vi behöver arbeta vidare med. 

Styrelsen och kommittéerna har precis fått klar en verksamhetsplan som är en vägvisare för oss i föreningen. I verksamhetsplanen står bl a följande delar:
Södra Gotlands Rid- och Körklubb (SGRK) erbjuder alla medlemmar möjlighet till en meningsfull och utvecklande fritidssysselsättning tillsammans med hästar. Vi skall vara ett självklart val när det är dags att börja med häst och sedan också ge sig ut på tävlingsbanorna. All vår verksamhet är välplanerad och därmed självfinansierande. Föreningen har tonvikt på barn och ungdomar. Vi har välutbildade ledare och tränare.

Mål
Föreningen arbetar med att tydligt ta avstånd från alla former av mobbing, droger, främlingsfientlighet eller annan form av kränkande särbehandling. Vi arbetar aktivt för att visa respekt om våra hästar och människorna runt om i föreningen.

Något som jag tänker att vi skall bli bättre på under 2021 är att ni medlemmar skall få kontinuerlig information om det som sker i klubben.

Det kommer framförallt att ske här på klubbens hemsida, där det är lättast att hitta de dokument och riktlinjer vi tar fram samt aktiviteter som är på gång i klubben, men informationen finns även på klubbens Facebook och Instagram.

Ni kan även ta del av info från vår ungdomssektion Instagram.

Jag ser framemot den dag när vi får lov att träffas igen och kan anordna aktiviteter/träffar för alla medlemmar. Förhoppningsvis är den dagen inte så långt bort.

Emma Jansson

Skribent: Kajsa Melin
E-post: Adressen Gömd

 

 

 

SISU

 

Gangvide Farm logo

 

 

Stenstu Kvarn

Gotlands Södra Härads

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Södra Gotlands Rid och Körklubb - Ridsport
Emma Jansson, Hablingbo St Burge 529
62342 Havdhem

Kontakt:
Tel: 0733794981
E-post: This is a mailto link